MIDTNORSK KULTUR- OG STRIKKEFESTIVAL

Kultur- og strikkefestival

10- 12 juni 2022

MIDTNORSK KULTUR- OG STRIKKEFESTIVAL

Kultur- og strikkefestival

10- 12 juni 2022

HomeKjøpsvilkår

Kjøpsvilkår

Booking av festivalpass og inngang garnmarkedet foregår online. For å unngå kø ønsker vi at du bestiller online, men det åpnes for kjøp av billetter til garnmarkedet ved inngangen. Booking av de ulike  arrangementene foregår kun online, og om det er ledig plass kan billetter også kjøpes ved informasjonsbod på Bårdshaug Herregård.  Du mottar en ordrebekreftelse når du bestiller din aktivitet, og den fungerer som din billett.  Da det  ikke blir utsendt annen bekreftelse, er det viktig at du husker å printe ut ordrebekreftelsen  og bringer den med deg til festivalen – eller har den tilgjengelig for visning fra mobilen din. Du kan betale med “VIPPS” ved inngangen og informasjonsboden ved Bårdshaug Herregård. Om du ikke har VIPPS er det mulig å betale med kort via vårt billettsystem på Tikkio. Vi kan hjelpe deg med det hvis du kontakter oss ved inngangen til garnmarkedet eller ved informasjonsboden. Vi viser forøvrig til kjøpsbetingelsene på billettsiden til Tikkio. Det trekkes et administrasjonsgebyr på 4% av kjøpssummen når billetter kjøpes, denne summen vil ikke kunne refunderes.

Husk også:

  • Har du glemt eller mistet  båndet,  må det  kjøpes nytt

  • Barn og ungdom til og med 16 år har gratis adgang til garnmarkedet

  • NB: Ingen betalte billetter blir refundert da alle påmeldinger er bindende. Om det skulle oppstå en uforutsett hendelse som gjør at vi må avlyse hele eller deler av festivalen vil billetter refunderes fratrukket administrasjonsgebyret hos Tikkio.

Lytt og lær og workshops fylles opp fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å avlyse workshoper dersom  deltakelsen ikke er tilstrekkelig.  Du vil da få refundert billetten din. Husk at beløpet som går til administrasjonsgebyr til billettutsteder Tikkio ikke refunderes selv om arrangementet avlyses. Det er på 4% av totalsummen se kjøpsvilkår hos Tikkio.

ABONNER PÅ VÅRT

Nyhetsbrev

STØTTES AV TRØNDELAG FYLKESKOMMUNE

HOVEDSAMARBEIDSPARTNER

 
Orkla Sparebank

ARRANGØR AV FESTIVALEN

Midtnorsk kultur og strikkefestival-01_e (1)