MIDTNORSK KULTUR- OG STRIKKEFESTIVAL

Kultur- og strikkefestival

10- 12 juni 2022

MIDTNORSK KULTUR- OG STRIKKEFESTIVAL

Kultur- og strikkefestival

10- 12 juni 2022

HomeGarnmarked

Garnmarked

Endelig kan vi feire vårt 5 års jubileum som festival. Det har vært tøft å måtte avlyse festivalen i 2020 og 2021, men motivasjonen til å gjennomføre jubileet er på topp. Som før arrangerer vi festivaldelen ved Bårdshaug herregård.

STORT GARNMARKED

Midtnorges største garnmarkedet i Orklahallen på Orkanger 10-12 juni 2022. Åpningstider 18 – 21 fredag, 10 – 18 lørdag, 10-15 søndag. Egen billett for inngang her. 

Vi skiller ut garnmarkedet, utvider antall stand og arrangerer dette i Orklahallen. Slik kan de som kun ønsker garnmarked kjøpe enkeltbillett til dette arrangementet. De som kjøper pass til festivalen, har tilgang til både Bårdshaug og garnmarked. Det vil fram mot festivalen dukke opp flere stand deltakere. Det vil være underholdning fra scenen med motevisning og intervju. I tillegg til kafe med mulighet for å spise og drikke, og ikke minst strikke!

PÅ LØRDAG – DUODU INTERVJUES FRA SCENEN

PÅ SØNDAG – DESIGNER INGVILL FRELAND VISES FRA SCENEN

Ingvill fra Trøndelag elsker å boltre seg i garn, og har siden hun var lita jente laget egne kreasjoner. Hun designer klær og tilbehør til både barn og voksne. Hennes design presenteres gjennom flere kanaler, og selv driver hun nettbutikken www.strikkekista.no

Ingvill har tidligere gitt ut boka Eventyrstrikk og Strikkede luer. I tillegg bidro hun med noen oppskrifter i boka Feminint tilbehør. Hun intervjues fra scenen.

Stand deltakere

Foto: Liv Elin Lund

KREATIVE STING- Liv Elin Lund

Driver firmaet Kreative-Sting på Viggja. Hun stiller med garn og strikkerelaterte varer. Av garn har hun med danske Hjertegarn, Kauni og Manos del Uruguay fra Jarbo. Hun syr strikkevesker, poser og pinneholdere. En kreativ sjel fra vår nabokommune Skaun.

Foto: Hege Fallmyr Lenes

HEGESTRIKK

Hegestrikk.no er en liten perle av en garnbutikk med mye garn og strikkeglade. Forhandler av garn fra Filcolana, Knitting for Olive, Sandnes Garn, CamaRose, Cewec, Noro, Lykkegarn samt mønster fra PetiteKnit. På hennes store stand finner dere ikke bare garn men også produkter knyttet til strikking. 

Hege er vokst opp med mamma, mormor og bestemor som var veldig ivrige strikker så det er antagelig ikke så rart at hun i dag er en noe over gjennomsnittet strikkeglad. Strikkegleden har også ført til at hun til stadighet er på jakt etter flott, mykt, fargerikt, lekkert garn til nye prosjekter.

Les mer:https://hegestrikk.no/nb/categories/garn

Foto: Gunn Elin Hollum

HOLUM GÅRD Gunn Elin Folland

Hun selger garn og skinnprodukter fra egne sauer. Kommer med ullprodukter, garn, skinn og skinnprodukter. Hennes besetning består av gammelnorsk spælsau og grå trønder sau. En stand med kortreist norsk garn fra blant annet egne Spælsau.

Vi er stolt over å ha henne med på laget. Hun kommer fra nabokommunen vår. Et mer kortreist garn skal du lete lenge etter.

Foto: Birthe Sahl

BIRTHE SAHL

Knapper fra Danmark!

Hennes knapper bærer preg av at hun gjennom mange års arbeid har utviklet knappene til perfeksjon. Hun arbeider både med form, men også med glasurer nye former og farger. Hun har hele tiden hatt et blikk for hvilke farger som er i tiden. Knappene er velegnet til strikk, men også til andre plagg som skjorter mm. Allsidigheten til Birthe er stor, så man kan alltid finne noe som passer. Hun har ikke bare »smukke» ting, men også knapper som «det er rart at have»

 

Foto:Fortuna

FORTUNA - Ellen Haugen Bergsrønning

På Løkken Verk i Orkland Kommune finner du Garnbutikken Fortuna. En garnbutikk med et unikt vareutvalg og med fokus på håndfarget garn. Garnbutikken Fortuna har sitt eget fargeri og farger garn med lokalhistorie fra dalføret. De vil i hovedsak selge håndfarget garn fra eget fargeri.

Garn er livets topping – er deres motto! Derfor har de samlet godbiter fra hele verden i sin nettbutikk og butikk. De ønsker at deres kunder skal kunne velge i de lekreste garnkvaliteter, farger og merker, alt på ett sted.

 

Til venstre: Marit Elise Til høyre: Liv Inger

HAVREBARNA

De er to venninner (en lege og en fysioterapeut) i Trondheim som står bak den ny oppstartede bedriften Havrebarna som designer og selger oppskrifter til baby og barn 0-12 år. De tilbyr oppskrifter på norsk, svensk, dansk og engelsk. I løpet av de 6 måneder første månedene etter oppstart fikk de over 2000 følgere på Instagram. De har store planer og drømmer for Havrebarna og ønsker derfor å nå ut til enda flere.

Nå kan dere møte de to på festivalen vår.

Foto: Lilja

MOODS OF COLORS

Førsteklasses kvalitetsgarn håndfarvet med mye kjærlighet og farge glede!

Lilja har farget garn og drevet firmaet på heltid siden 2016 og driver det alene fra den svenske landsbygda og bor litt utenfor en sted som heter Koppom, midt mellom Oslo og Karlstad. 

Hun farger garn fra England og Falklandsöyene med nöye utvalgte produsenter. Har også ökologisk og helt ubehandlet garn fra flere forskjellige saueraser. Alle i meget höy kvalitet og myke fiber. Hun farger alt med syre-reaktive farger. 

Hun forhandler også strikkepinner og strikkesett fra ChiaoGoo.

Les mer:
https://www.moodsofcolors.com/
https://www.facebook.com/moodsofcolors/

Foto: DUODU

DOUDOU - kjøpe designeklær?

En eneståendemulighet til å kjøpe helt spesielle klær.

DUODU sier de er stolte over å være med på å videreutvikle håndverket strikking. De benytter tradisjonell mønsterstrikk, men også en teknikk der fargene tilføres i etterkant, uavhengig av maskestrukturen. Den teknikken de bruker er tidkrevende, og er et resultat av omfattende eksperimentering, nøyaktige og omfattende utregninger og lang erfaring med materialet.

Les mer
https://duodu.no/bestilling/

Foto: Ina Guttorm

INA GUTTORM - "Spælulla"

Ina Guttorm kommer fra vår nabo kommune Skaun. Hun har eget garn fra Gammel norsk spælsau. I tillegg til strikkegarn har hun ryegarn og kardet ull til spinning/toving. Garnet farger hun selv med planter og sopp som er tilgjengelig ut fra årstiden. Hun lager sitt eget mønster til strikkeplagg som hun blant annet lager garnpakker av. 

Foto: Karin Svarstad

KARIN FLATØY SVARSTAD

Karin har arbeidet med ull som hovedmateriale i mer enn 25 år. Hun er en ettertraktet formidler. Hun ble i februar og mars 2019 invitert til Minnesota i USA for å holde foredrag og undervise. Hun skal selvsagt holde foredrag hos oss også, men vil samtidig ha en stand under festivalen. Vi er spent på hvilke produkt hun har med seg.

Foto: Ruth Iris

YSTABØ GULL

Det hele startet med at jeg syntes det var trist at min samboer nesten måtte betale for å bli kvitt ulla som ble klippet av sauene han hadde på gården, fordi spesielt den mørke ulla ikke var til bruk for noe. 
Når strikkebølgen slo til for fullt igjen ble man jo også mer bevisst på den fantastiske kvaliteten som er i den norske ulla, og at mesteparten blir sendt ut av landet. 

I dag drives Ystabø Gull av Ruth Iris sammen med mor Inger. Vi har håndfarget alt selv med syrefarger, garnet blir spunnet av Hillesvåg Ullvarefabrikk. I hovedsak lokal ull fra Norsk Pelssau samt noe Spelsau. 

I tillegg har vi tatt inn noe sokkegarn som vi håndfarger selv.

Les mer
https://www.ystabogull.no/

Foto: Yvonne Kristiansen

YVONNE KRISTIANSEN

Yvonne presenterer seg selv gjennom denne videoen
https://www.youtube.com/watch?v=TRqT5-fJAoc

Ønsker du å se hennes utvalg av garn og produkter, se her: https://www.garntrollet.no/

Yvonne driver sin butikk i lokalene «Kaffebrenneriet» tilhørende Nordmøre museum. Her kan du handle i maritime omgivelser.

Foto: Anna Vasko

ANNA VASKO

Vår venn fra Finland. Besøkte vår festival i 2018. Hennes finske garn ble meget populært. Anna er tekstilartist og naturlig byggmester. Hun farger ullen med bare naturlige farger

Les mer om henne her: aurinkokehra.fi/sv
https://www.facebook.com/aurinkolanka  

Hun kommer med blant annet: Aurinkokehrä kamgarn är 100% finsk ull, färgat med ekocertifierade naturfärgämnen. Aurinkokehrä betyder ungefär ”Solspunnet”, men hänvisar även till urgamla solsymboler. De läckra nyanserna i kollektionen kommer från etiskt och ekologiskt producerade naturfärgämnen, tryggt och giftfritt. Den hållbara, rena, mjuka ullen kommer huvudsakligen från finska lantrasfår. Ullens naturliga färger kompletterar och fördjupar nyanserna från växtvärlden. Ullen kommer från små gårdar och för kamgarnet väljs bara den finaste kvalitén. De korta fibrerna kammas bort. Detta bidrar till att Aurinkokehrä garnen är speciellt mjuka.

Foto:Ingvill Freland

INVGILL FRELAND - strikkedesigner

Navnet mitt er Ingvill Freland, jeg bor i Sørli i Lierne kommune, en vakker fjellkommune ved svenskegrensa i Midt-Norge. 

Jeg er strikkedesigner, og selger mine design gjennom flere ulike kanaler både nasjonalt og internasjonalt. Samt at jeg driver nettbutikken Strikkekista.no der jeg også selger en del garn til designene mine.

 

Jeg er i mitt ess når jeg får boltre meg i garn av ulike kvaliteter og farger, og la kreativiteten boble. Liker å sette meg med et nøste og pinner og leke meg fram til en ny teknikk eller bruke en kjent teknikk for så å skape nye struktur. Jeg lager design til både dame, herre og barn.

Vil stille meg egne designede plagg på catwalken.

Foto: Kjersti Svingen 

HUMLESURR

Kjersti er lidenskapelig opptatt av strikking og hekling, og alt som hører til denne hobbyen. Blant annet maskemarkører. Hun driver en liten hobbyvirksomhet under navnet «Humlesurr», og her er det først og fremst maskemarkører det går i. Hun lager maskemarkører av nøye utvalgte charms og halvedelstener.

I tillegg til maskemarkørene, farger hun garn med syrefarger, som kanskje også blir med meg på garnmarkedet.

Med seg på laget har hun datteren Signe, som syr prosjektvesker og punger, som hun kommer til å ha med på markedet. Signe på Instagram: @kreativ. dagbok og @humle.surr

Foto: Violita Urbonaite

VIOLITA URBONAITE

Vi er glade for å ha Violita med oss. Dette skriver hun på engelsk om sitt produkt:

The wrist warmers are  artistic accessories and part of the national costume in Lithuania. It is a 5-15 cm long ornate woollen wristband, knitted or crochet-in-beads.

Originally meant to keep one warm, later on it became an accessory to the wearer’s outfit  Moreover, these ornate knitted garments all at once became very popular again as artistic accessories manifesting creativity and beauty, their practical functionality becoming less important. More and more women wear wrist warmers as part of their business attire or on special occasions. Men, too, are tempted by this fashion.

https://sites.google.com/view/v-u-riesines

 

Foto: Peggy Patchwork

PEGGYS PATCHWORK - Peggy Jørgenson

Med mer enn 25 års erfaring med patchwork, har Peggy de senere år deltatt på en rekke markeder, som Martnan i Trondheim og diverse julemarkeder med varer som  er produsert på syrommet på Kattem. De mest populære produktene har vært strikkerelaterte.

Hun kommer derfor til Kultur- og strikkefestivalen med både gamle og nyutviklede strikkerelaterte podukter. Varesortimentet vil være strikkevesker, strikkepinnemapper, prosjektposer og andre oppbevaringssystemer.

Foto: Kate Fredriksen

KATE FREDRIKSEN

Møter med håndfarget garn, eget design mønstre og sydde strikkeposer.

Kate er en voksen dame som elsker farger, strikking og skravling. Garnet blir vasket, farget og skylt med omhu på kjøkkenet hennes.  Favorittstrikken hennes er med 2 eller flere farger, noe mønstrene hennes bærer preg av. Hun strikker alt mulig, men trives best med småting og pinne 2,5. 

Les mer: www.katesindesign.no

Foto: Janne Wie

BUGLAS DESIGN - Janne Wie

Personen bak Buglas Design Janne Wie har i en årrekke designet til strikking, hekling og søm. Dette gjenspeiler produktene som hun presenterer på festivalen. Mønster til puter har vært den største delen av det som har vært lagd. Flaskefrakker og grytekluter finnes det også et rikelig utvalg av. De siste årene har strikkeposer i mange farger og fasonger dukket frem. Mesteparten er redesign av gardiner, duker, strikkede plagg og broderte ting. Hun har også andre ting til strikkere som rundpinneoppheng og maskemarkører med tilhørende poser.

Foto: Malø

MARGARET MAALØ - vår lokale keramiker

Margaret bor og har verksted Meldal.

Hun har utdannelse som allmennlærer med hovedvekt på kunst og håndverk fra Høgskolen i Sør-Trøndelag, og fagutdannelse innen keramikk og design fra Vestfold. Hun arbeider med keramikk som har et funksjonelt uttrykk. Keramikken gjenspeiler det som interesserer henne for øyeblikket. På festivalen presenterer hun garnboller, gode kopper, små og store skåler til strikkestunden og et fat lurer seg nok også med.

Dere kan også følge henne på instagramkontoen #petrablom70

Foto: Tone Fiskaa Lenschow

KNITLOVE - Tone Fiskaa Lenschow

For noen år siden kjente hun et skrikende behov for orden i strikkepinnene sine, da ble idéen til Knitlove strikkepinneoppbevaring født. Hun ville ha et system hvor hun kunne organisere pinnene sine etter pinnenummer, altså, samle alle pinnene i hvert pinnenummer på et sted. Det ble til individuelle strikkepinnemapper, som hun i sin tur samlet i en Knitlove strikkepinne bag. En slik bag rommer absolutt alle strikkepinnene hennes, samt alt av ekstra utstyr som wirer, stoppere, maskemarkører, saks, målbånd og diverse. Det er en mappe lett å ta med seg i strikkebagen når man holder på med et prosjekt som trenger flere typer pinner, som f.eks. lange og korte rundpinner og settpinner.

Tone driver Knitlove https://www.knitlove.no/ved siden av jobben sin på NTNU i Trondheim.

Foto: Strikkezilla

STRIKKEZILLA

Strikkezilla design er Tina og Veronika, vi designer strikkeoppskrifter og lekre, nyttige strikkedingser. Tanken vår er at praktisk og pent går hånd i hånd, og det går igjen i alt du finner hos oss.

Vi reiser land og strand rundt med kofferter fulle av strikkeglede, lykke og smarte løsninger. Noen har vi funnet på selv, andre har noen andre funnet på for oss. Felles for alt vårt er at det er fine ting til fine folk!”

Foto: Kate Robertsen

KATE ROBERTSEN

Jeg spinner, strikker, vever av alt jeg har fått fra egne sauer. Jeg har villsauer, og tar utgangspunkt i disse. Mulig jeg kan stille med villsauskinn til festivalen. Har kardebånd for salg, garn, både fra Selbu Spinneri og egetspunnet garn. Kommer til å spinne når jeg sitter på garnmarkedet også. Bor i Leksvik, men har sauene med meg på ferie til Barøya der de beiter om sommeren. Vi snakkes på festivalen. 

Foto: Uniq garn

UNIQ GARN

UniQ Garn ønsker å jobbe etter en etisk og bærekraftig tankegang som setter kvalitet i fokus. Våre hovedleverandører er Camarose, Gepard og Filcolana, samt at vi har garn fra Jærbo (Istex), Drops, Permin og vårt eget håndfargede garn. Vi er helt nyoppstartede, så det kommer nok flere til etterhvert. 

Vi har også unike prosjektposer av Humlesurr_design, laget opp til oss, samt at vi lager maskemarkører selv. Oxana har også et eget bamsemakeri; Snaustrinda Bamsemakeri, og jeg lager mønster gjennom Søt Chili Design.

Vi har en andreetasje i butikken, hvor vi har laget strikkestue. Der skal vi også holde strikkekafeer og kurs. 

Foto: Vaid pantefargeri

VAID PLANTEFARGERI

@vaid. plantefargeri gleder seg til strikkefestival, og tar med all verdens vakre plantefarger til markedsplassen. Plantefargene er håndfarget på ubehandlet norsk pels- og lamullgarn, fra Hillesvåg Ullvarefabrikk, merinogarn fra Leine Merino, mohairgarn fra Telespinn og eksklusivt Villsaugarn fra Lygra. De tar også med en egen festivalfarge, som er farget eksklusivt til Midtnorsk strikkefestival. I tillegg, har de med strikke-te laget av urter fra egen hage, oppskrifter og garnpakker til eget design, samt hånddreid strikketilbehør. Les mer: www.vaid.no 

Festivaltilbud: Egen festivalfarge, som er farget opp eksklusivt til Midtnorsk kultur- og strikkefestival, og gratis frakt på alle bestillinger i nettbutikken hele festivalhelgen.

Foto: Anna Gran

ANNA GRAN - svensk tekstilkunstner

Att sammanfoga lösa ullfibrer till ett textilt föremål är en urgammal teknik utan en tråd som kallas tovning eller filtning. Olika ull passar till olika ting och våra nordiska fårraser erbjuder ett brett spektrum av möjligheter.

Alltifrån bruksföremål till utsmyckning av offentlig miljö såsom inredning och kläder  låter ullen sig förvandlas till genom filtningens dynamiska process. På garnmarkedet kommer att finnas ett smakprov av filtat hantverk så som mininallar, örtkrus, hjärtevärme och tovade fällar..

www.annagran.se, www.konsthantverkscentrum.se, www.illustratorcentrum.se

Foto: Dreamknit

DREAMKNIT - fikk 1 mill i støtte fra Norges forskningsråd

Marte Eirin Stenvaag og Ingrid Volden Smehagen har etablert bedriften Dreamknit.  De satser på personlig strikk som er rettet mot de som ønsker å strikke plagg med egne design. Det er strikkeren selv som bestemmer hvordan plagget skal bli, ut fra et gitt utgangspunkt. De henvender seg til de som vil strikke unike og personlige plagg. Det er Dreamknit som lager koden som regner ut mønsteret. Ut fra ønskene til den enkelte, er det algoritmer i dataprogrammet som regner seg fram til et mønster, og til slutt hvordan genseren blir seende ut. Lyst å vite mer, les www.dreamknit.no

Det er en stor glede å tilby en stand til disse dyktige gründerne.

Foto: Mokkastrikk

MOKKASTRIKK

Bak Mokkastrikk finner vi Monica og Katrine fra Tingvoll på Nordmøre. De lager design med tilknytning til de verdensberømte ostene fra bedriften Tingvoll ost med navn som «Kraftkar, Edel Frue, Vismann og Mild Mester». De har ganske nylig åpnet en nettbutikk hvor de selger de første designene som garnpakker, med garn fra Rauma ull se mer www.mokkastrikk.no

Dere finner de også på Facebook www.faacebook.com/mokkastrikk og på Instagram www.instagram.com/mokkastrikk  

Vi i festivalen setter pris på å kunne presentere helt ferske designere med kvalitetsprodukt.

Foto: JH design

JH DESIGN

JH Design – En merkevare fra Jens Hoff AS

Vi importerer 100% ren høylandsull fra Peru. Dette er et mykt og kløfritt ullgarn, som stadig flere får sansen for.

Vi har en variant i glatt overflate og en variant som er børstet. Det naturhvite garnet vårt er råull og har blitt en favoritt blant mange håndfargere.

I vår kom vi med to nye herlige garnvarianter. En i bomull med litt baby alpakka og en i silkemerino.

Vi har også andre produkter som skinnkolleksjon for oppbevaring av strikketøy og pinner, knapper, rundpinner, sakser, pinnemålere og sokkeblokkere.

 

Foto: Nathan W. Lediard

MARTE HELGETUN

I Surnadal kommune på Nordmøre bor allround designeren Marte Helgetun med mann og barn, samt et knippe sauer. Her driver hun sitt eget firma, Design by Marte Helgetun AS, hvor hun har gjort strikking til levebrød for seg selv og sine ansatte.

Design by Marte Helgetun så dagens lys i 2010. Det som startet som en enkel blogg, utviklet seg raskt til å bli så mye mer. I dag jobber Marte som designer, garnprodusent og forfatter på heltid. Størstedelen av salget foregår via nettbutikken www.martehelgetun.no hvor du finner Martes strikkebøker, hefter, enkeltoppskrifter som kit eller nedlastbar pdf. Garn, strikkepinner og alt annet gøy som måtte høre til en strikkers hverdag finner du også der. 

Oppskriftene Marte lager er klassiske, tidløse og ikke minst enkle å lese. Helt fri for forkortelser og avansert fagspråk. Bærekraft, kvalitet og detaljer står alltid i fokus.

Marte har med seg det flotte garnet Fargespill by Marte Helgetun og i tillegg en helt ny HappyFeet Summer Vibes som lanseres til Strikkefestivalen.

Foto: Liz Aitken

NORSPINN AS

I 2019 startet alpakka-eiere Liz og Olav bedriften Norspinn AS for å produsere garn fra norske alpakkaer. Bedriften ligger på Tonstad i Sirdal kommune i Agder, og tilbyr i hovedsak leiespinning til andre norske alpakka-eiere.

Spinneriet har også en liten butikk med et eget assortiment av håndfarget garn fra Liz’ og Olavs egne alpakkaer. Norspinn AS er en miljø- og kvalitetsbevisst bedrift som satser på norske råvarer. På utstillingen tilbyr vi et stort utvalg av farget alpakkagarn i tillegg til garn av pels-sau fra en lokal gård i Agder.

Du vil også finne noen ferdigstrikkede plagg til inspirasjon.

 

ORKDAL HUSFLIDSLAG

Selvsagt vil vårt lokale husflidslag være en aktør under festivalen.

Vårt lokallag lever opp til visjonen “Det skal være mulighet for alle som bor i Norge å oppleve gleden ved å skape og bruke gjenstander med røtter i folkelig tradisjon”.

 Orkdal husflidslag ble stiftet i 1979. Aktiviteten i laget er god. I laget har de aktiviteter og kurs i ulike teknikker innen håndarbeid. I tillegg deltar laget på lokale arrangementer i kommunen. Her får de presentert seg selv som en del av frivilligheten i kommunen. For unge husflidene har de aktiviteter i høst og vinterferien. De har også sommerskole i samarbeid med kommunen. I disse dager planlegger de å etablere en «ung husflidgruppe» som de håper å ha på plass til høsten.

Under festivalen deltar de med stand og støtter festivalen gjennom frivillig arbeid. Vi i festivalen er glade for å ha et aktivt husflidslag i kommunen. Vi ønsker alle hjertelig velkommen til Midt-Norges største garnmarked i Orklahallen 10-12 juni.

AMANDAPROSJEKTET

Prosjektet ble til i 2010, og har spredd seg til hele landet, og de fleste sykehus. I dag leverer prosjektet tepper, luer, sokker, votter, koser og mere til over 300 sengeplasser over hele Norge.Alle sykehusene rundt om i landet har kontaktpersoner som samler inn bidrag, vasker og sorterer de, og leverer inn til sine respektive sykehus. Amandaprosjektet St. Olavs Hospital og Levanger har egen Facebook side med over 1000 medlemmer. 

Prosjektet samles flere ganger på strikkekafe hvor de strikker bidrag til prosjektet i sosialt samvær. De utveksler erfaringer, prøver ut nye oppskrifter og kommer med nye ideer.

Besøk deres stand og gjør deg kjent med dette fantastiske prosjektet.

Foto: Amanda prosjektet

NORSK STRIKKEFORBUND

Vi er glad for å ha fått med strikkeforbundet under festivalen. Som sikkert mange vet har forbundet som formål å være et uavhengig forbund som ønsker å ivareta norsk strikkekultur og tradisjon. Forbundet skal fremme medlemmenes interesser gjennom å videreføre kunnskap og ferdigheter innen strikking på alle nivåer. Her er det mulig å hente informasjon, komme med forslag og ideer og selvsagt bli medlem.

https://www.facebook.com/norskstrikkeforbund

Foto: Norsk strikkeforbund logo

ABONNER PÅ VÅRT

Nyhetsbrev

STØTTES AV TRØNDELAG FYLKESKOMMUNE

HOVEDSAMARBEIDSPARTNER

 
Orkla Sparebank

ARRANGØR AV FESTIVALEN

Midtnorsk kultur og strikkefestival-01_e (1)